Πρωτη προπόνηση της χρονιάς για την Δόξα Μεγαλόπολης

Η κάμερα του Arcadia Portal βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Δόξας ενόψει του νέου πρωταθλήματος και της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2014-2015.
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες για την ομάδα της Δόξας είναι την νέα αγωνιστική σεζόν το βήμα παραπάνω και να φτάσει στην κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από αρκετά χρόνια. Το υπάρχον ροστερ καθώς και οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να γίνουν συγκλίνουν στο γεγονός πως η ομάδα της Μεγαλόπολης έχει το ταλέντο και την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν και να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη πρωταθλητισμού.
Ο Πέτρος Καλαντζής επέστρεψε στο πάγκο των κυανομπλέ και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Μεγαλόπολης. Το παρών στην πρώτη της Δόξας έδωσαν και τα 5 νέα μεταγραφικά αποκτήματα με την διοίκηση και τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να τους υποδέχονται ιδιαίτερα θερμά. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και μίνι διπλό στο μισό γήπεδο χωρισμένο σε τρία γκρουπ ενώ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι προπονήσεις με έμφαση την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και την τακτική και στις 28 Αυγούστου θα γίνει το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας της Μεγαλόπολης. Μάλιστα η μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας δεν σταματά εδώ με την διοίκηση να είναι σε προχωρημένες επαφές με παίχτη έκπληξη και η προαναγγελία της νέας μεταγραφής που ετοιμάζουν στην Μεγαλόπολη έχει στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δίνοντας ακόμη μια ποιοτική λύση στα χέρια του Πέτρου Καλαντζή 
.
 

Σχόλια