ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά φέρνουμε κοντά σας το πρόγραμμα του

Η ομάδα του site www.koinonikostourismos.grwww.ikt.gr   και οι συνεργάτες της, ξενοδόχοι και τουριστικοί επαγγελματίες συνεχίζουν την προσπάθειά τους να σας προσφέρουν οικονομικές διακοπές χωρίς δικαιολογητικά, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις, σε τουριστικά καταλύματα στους αγαπημένους σας προορισμούς, όποτε θέλετε, όσες φορές θέλετε! 
Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα σε  ΟΛΟΥΣ  να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, παρέχοντας προσφορές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, όλο το χρόνο και όσες φορές το θελήσουν.
Ο Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός αγκαλιάζει όλους , με σκοπό να προσφέρει χαμηλές τιμές διακοπών, σε ξενοδοχεία και καταλύματα , όλο τον χρόνο χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις .

Βρείτε εδώ τον κατάλογο με τα τουριστικά καταλύματα.
Η διαδικασία είναι απλή! 

Πραγματοποιείστε... εγγραφή και με κόστος μόνο 10€ θα αποκτήσετε την ετήσια Κάρτα του Προγράμματος, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια με πολύ χαμηλές τιμές. Πρόσβαση στα Τουριστικά Καταλύματα του προγράμματος Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός, έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι της κάρτας του Προγράμματος. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα αυτό είναι μια Ιδιωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικού Τουρισμού και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού των κρατικών φορέων υλοποίησης. Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ 31 17235 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2109704127 email:office@ikt.gr

Σχόλια