Η Τουρκία αναστέλλει την ροή του νερού στον Ευφράτη



Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η τουρκια συνεχίζει την γενοκτονια στην Συρια αλλα και το Ιράκ.

Από εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφράτη, εχει αποστραγγιστεί απειλώντας κυρίως Συρία, αλλά και το Ιράκ με μια σοβαρή κρίση του νερού. Γεγονός που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έχει μειωθεί κατά περίπου έξι μέτρα, αφήνοντας εκατομμύρια Σύριοι χωρίς πόσιμο νερό.

 Η Άγκυρα άρχισε να μειώσει σταδιακά την ροή νερού στον Ευφράτη για έναμιση μήνα πριν, και στη συνέχεια, την έκοψε εντελώς πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Επίσης, το Tishrin Dam έχει πάψει να λαμβάνει νερό κλείνοντας τις τουρμπίνες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνοντας την παροχή ρεύματος στο Χαλέπι και την γύρω περιοχή, χειροτερευοντας τηn ήδη σοβαρή ανισορροπία στην παροχή ρεύματος.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδεχομένως να λειτουργήσει καταλυτικά ως πυροκροτητής στην ευρύτερη περιοχή...

 Τέλος, το axortagos.gr θυμάται τα λόγια του γέροντα Παϊσίου:  

"Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της τουρκίας."

ΠΗΓΕΣ: http://english.al-akhbar.com    www.axortagos.gr

Σχόλια