Aεροψεκασμοι αεροπλάνων στην περιοχη της Τρίπολης;

http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/

«Δεν κοιμηθήκαμε από τους αεροψεκασμούς», μας ανέφερε φίλος του ιστολογίου μας, ο οποίος από την 11:00 μμ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 έως το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 9:41 πμ, κατέγραψε τις πτήσεις (όσες μόνο έβλεπε από το σπίτι του) και τους αεροψεκασμούς που γίνανε, στην Τρίπολη. «Κοιμήθηκα από τις 1:00-3:00 και από τις 4:30-8:30 ξημερώματα Κυριακής και είδα αρκετά, για να πιστέψω όσα φωνάζουν και στο εξωτερικό...27 αεροπλάνα μέτρησα και ήταν μόνο όσα είδα!» μας είπε. Από την 12:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως τα ξημερώματα και ώρα 03:18 πμ της Κυριακής, το φεγγάρι, ήταν επάνω από την πόλη της Τρίπολης και φώτιζε πάρα πολύ καλά, τις λευκές χημικές γραμμές των αεροπλάνων, μετέπειτα κρύφτηκε στον ορίζοντα και προς τα αριστερά του Μαινάλου, όπως μας αναφέρθηκε και το έβλεπε από το σπίτι του στην Τρίπολη, ο φίλος μας (περιοχή του Προφήτη Ηλία). (Αυτό το αναφέρουμε για να μην αναρωτηθεί κανείς, ότι ψεύδεται ο φίλος μας).

Οι κατευθύνσεις των περισσοτέρων αεροπλάνων, σύμφωνα με την μαρτυρία του φίλου μας, ήταν από το κάθισμα του Κολοκοτρώνη και προς την Αθήνα. Το ύψος των περισσοτέρων αεροπλάνων, ήταν αρκετά χαμηλό και η ταχύτητά τους, ήταν ταχύτητα προσγείωσης!, Το περίεργο που παρατηρήθηκε, ήταν πως στην περίπτωση που διέρχονταν τον ουρανό της Τρίπολης ταυτόχρονα δύο αεροπλάνα, το ένα από αυτά είχε κλειστά τα φώτα του και πάρα πολύ αραιές αναλαμπές του φωτισμού του, που πρόδιδαν την ύπαρξή του. Καταγράφηκαν από την 11:00 μμ του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου 2012 έως το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 9:41 πμ, περίπου 27 νυχτερινοί αεροψεκασμοί στην Τρίπολη (και μόνο όσο μπόρεσε και ήταν ξύπνιος ο φίλος μας). 
Το αποτέλεσμα ήταν το πρωί της Κυριακής και μέχρι την 9:41 πμ, η ομίχλη και η "τεχνητή" υγρασία, να έχει κρύψει τον ήλιο, ενώ ο ουρανός να μην έχει κανένα σύννεφο!! Τα ερωτήματά μας είναι εύλογα. Γιατί τόσα δρομολόγια σε εποχή κρίσης; Πετούνε τέτοιες ώρες εμπορικά αεροπλάνα; Γιατί οι γραμμές των χημικών τους δεν διαλύονται; Το παρόν άρθρο με τις ημερομηνίες και τις ώρες καταγραφής των αεροψεκασμών, θέλουμε να το δούνε όσοι στην πολεμική αεροπορία της Τρίπολης, ήταν υπηρεσία σε ραντάρ και να ενημερώσουνε και φίλους τους, στα ραντάρ της Πάρνηθας, για όλα αυτά τα δρομολόγια και να δούνε, το αυτονόητο… ότι τίποτε από αυτά τα δρομολόγια, δεν ήταν δηλωμένο!!! Κοιτάξτε κύριοι αξιωματικοί της αεροπορίας της Τρίπολης, τον ουρανό και μετά τα κομπιούτερ σας!!! Αυτά τα αεροπλάνα που ψεκάζουν όλη την Πελοπόννησο, είναι «αόρατα»!!!

CHEMTRAILS - VIDEO DOCUMENT ΒΟΛΟΣ - (ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ):
Το παρακάτω βίντεο (κακής λήψης λόγω νύχτας, το οποίο και κάναμε μοντάζ, για να καλέσουμε κόσμο και από το utube να ενημερωθεί) και οι φωτογραφίες από την επομένη το πρωϊ, είναι ότι μπόρεσε ο φίλος μας να μας δώσει και τον ευχαριστούμε για αυτό. (Κράτησε την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους). Η καταγραφή των αεροπλάνων που πετούσαν στην Τρίπολη το βράδυ, είναι στην φωτογραφία που ακολουθεί, σύμφωνα με όσα είδε ο φίλος μας. Κόσμος και άλλα βράδια, σχεδόν κάθε 4-5 μέρες, βλέπει την διέλευση πάρα πολλών αεροπλάνων, στον ουρανό!!! Πρέπει κάποια στιγμή, να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε και να σιωπούμε, για ότι βλέπουμε!!! Στείλτε μας καλύτερα βίντεο και φωτογραφίες στο email μας ελεύθερα, πρέπει ο κόσμος να κοιτάξει, απλά ΨΗΛΑ!!! Καταλαβαίνουμε ότι είναι αδύνατο να βιντεοσκοπηθεί νύχτα αεροψεκασμός ή "κόντρα" στον ήλιο την ημέρα και αυτός ίσως είναι ο λόγος που γίνεται... όμως αν δείτε τον ουρανό, γίνεται και σε καθαρό ουρανό, έστω και με μισόκλειστες τις αντλίες τους, ενώ ανάμεσα σε σύννεφα "οργιάζουν" οι "κύριοι"!!!


Νυχτερινός αεροψεκασμός 27 αεροπλάνων Τρίπολης:


Είναι κοινό μυστικό πλέον, ανά 3-5 μέρες, η εμφάνιση πάρα πολλών αεροπλάνων πάνω από τον ουρανό της Αρκαδίας και προτείνουμε στον κόσμο, έως  ότου ξυπνήσουν κάποιοι αεροπόροι, πολιτικοί, υπεύθυνοι κ.α. και στείλουν αεροπλάνα παρακολούθησης, από κοντά αυτών των ψεκαστικών, να προμηθευτούνε τουλάχιστον όλοι φίλτρα νερού και ιονιστές φιλτραρισμού αέρα, να καρδίσουν λίγο χρόνο!!!

Φαντάζει εξωπραγματικός, ο αόρατος πόλεμος των αεροψεκασμών, που βιώνουνε σε πάρα πολλές Ελληνικές τουλάχιστον πόλεις, σε κάποιους, αλλά μόνο αν παρατηρήσουνε τον ουρανό τους και τον ορίζοντα και δούνε τα στοιχεία, βίντεο και φωτογραφίες, που παραθέτουμε στο ιστολόγιό μας http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com θα δούνε, πόσο σοβαρό είναι το θέμα αυτό και αν πρόκειται και για μόνο καυσαέρια, όπως επιμένουν ελάχιστοι, πόσο τεράστια είναι τα υπολείμματα των βαρέων μετάλλων, που ανιχνεύονται καθημερινά στο νερό και στο χώμα.


Σχόλια