Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην πίστα της Μεγαλόπολης!

http://kalimera-arkadia.gr/var/kalimera-arkadia/storage/images/media/motocross%20megalopoli%20pista/112442-1-ell-GR/motocross%20megalopoli%20pista_large.jpgTo Αθλητικό Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με το Λιγνιτικό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης διοργανώνει τον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2012 της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2012, στην πίστα Motocross του ΛΚΜεγαλόπολης.  


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Το πλήρες πρόγραμμα δοκιμών/αγώνων θα ανακοινωθεί στο www.amotoe.gr, θα υπάρχει αναρτημένο στην Γραμματεία του αγώνα στην πίστα και θα διανεμηθεί στον Τεχνικό Ελεγχο).

 Οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Αθλητικό Σωματείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι (πληροφορίες: www.amotoe.gr) για την συμμετοχής τους. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω των σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ και με την χρήση της ηλεκτρονικής γραμματείας της ΑΜΟΤΟΕ (www.e-amotoe.gr) 


Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα Motocross του ΛΚΜεγαλόπολης και η οποία έχει μήκος 1810 μ, ελάχιστο πλάτος 8μ,, είναι αριστερόστροφη, έδαφος σχετικά μαλακό, χωρίς πέτρες και αρκετές εναλλαγές κλίσεων.

Σχόλια