-A +A Εμφύλιος στη Νεμέα για τον αγωγό φυσικού αερίου Μεγαλοπολης.

Σκληρή απάντηση δίνει η κοινότητα της Αρχαίας Νεμέας στον πρόεδρο της ΕΑΣ την ίδια ώρα που η ΔΕΣΦΑ σε ανακοίνωσή της μιλά για χάραξη που σέβεται απόλυτα την πολιτισμική κληρονομιά της περιοχής.
Την αντίδραση της τοπικής προεδρίας της Αρχαίας Νεμέας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Προέδρου της ΕΑΣ Νεμέας κ. Γεωργούση αναφορικά με την αλλαγή στην χάραξη του αγωγού φυσικού αερίου και την μη ενημέρωση απο την δημοτική αρχή και τον τοπικό πρόεδρο.

Ο τοπικός πρόεδρος λοιπόν ο κ. Κκαούρος μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα sfedona.gr έκανε λόγο για πλήρη ενημέρωση και ανάρτηση των χαρτών διέλευσης του αγωγού σε κοινοτικούς χώρους ώστε να κατατεθούν ενστάσεις απ όποιους θεωρούνταν οτι θίγονταν. Ο πρόεδρος μάλιστα αναρωτιέται αν ενδιαφέρεται περισσότερο ο πρόεδρος της ΕΑΣ για τα συμφέροντα της περιοχής απο τον εκλεγμένο Δήμαρχο. "“ είναι παράλογο και αδιανόητο ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ να κατηγορεί την δημοτική αρχή και τον ίδιο ότι δεν έκαναν καμία ενέργεια για να ενημερώσουν τους συμπολίτες τους.


Εμείς από το περσαμένο Φθινόπωρο μόλιςπήραμε στα χέρια μας τους χάρτες της εταιρίας του φυσικού αερίου με την ακριβή διέλευση του αγωγού ,τους αναρτήσαμε στους δημόσιους χώρους της κοινότητας ώστε να ενημερωθούν όλοι και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις τους. Αν έχουν αλλάξει τα σχέδια και περάνει από άλλο σημείο ο αγωγός εμείς ως Δήμος δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΔΕΣΦΑ ώστε να ενημερώσουμε και εμείς με την σειρά μας τους συμπολίτες μας. Σε καμία όμως περίπτωση δεν δεχόμαστε ότι δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για το θέμα αυτό ο κ.Γεωργούσης και δεν δείχνει ο δήμαρχος μας Βαγέλης Ανδριανάκος αλλά και εγώ ως εκλεγμένος από τους συμπολίτες μου πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αρχαίας Νεμέας”.

Σχόλια