Απροκάλυπτη πλέον η κοινοβουλευτική δικτατορία

http://www.stopcartel.info

Αρχή εφαρμογής της συγκυβέρνησης με την ανοχή των υπολοίπων.Ψήφισαν με τα γνωστά δεκανίκια του καθεστώτος τον ενταφιασμό της αν.παιδείας.Άρχισε ο βαρύς πολιτικός χειμώνας που αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.
Με αφορμή την υπερψήφιση του νόμου για την ανώτατη παιδεία εκδηλώθηκε χθές κατά τον ποιό προκλητικό τρόπο το πρόσωπο της πραγματικής εξουσιας στην Ελλάδα.Άναυδοι οι πολίτες παρακολούθησαν χθές μπροστά στα μάτια τους πλέον,το απίστευτο αλησιβερήσι των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων εξουσίας το οποίο κατέληξε σε συμφωνία για την αρχή του τέλους..

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,τα κόμματα τα οποία σύμφωνα ακόμα και με τις τελευταίες μετρήσεις δεν υπερβαίνουν μαζι το 32% των ψήφων των πολιτών, οχυρωμένα πίσω απο την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που τους χάρισε στην πρό τροίκας εποχή...



το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα,η χρηματοδότησή τους απο τον κρατικό προυπολογισμό,δηλαδή τους φορολογούμενους πολίτες και την οικονομική διαπλοκή, όπως και το διαχρονικό στημένο αβαντάρισμα απο τα ελεγχόμενα συμβατικά ΜΜΕ,πέταξαν κάθε πρόσχημα και προχώρησαν επίσημα στην συγκυβέρνηση.

Ψηφίζοντας τον θεμελιώδη νόμο για την ανώτατη παιδεία,με την κατάργηση του ασύλου,τον τρόπο διοίκησης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και τη διαχείρηση της περιουσίας τους απο οργανισμούς-Ανώνυμες Εταιρείες, για να αναφερθούν τα κυριότερα σημεία ενδεικτικά, παρέδωσαν και τον πυλώνα αυτόν της δημόσιας ζωής βορρά στούς οικονομικά ισχυρούς, προνοώντας ακόμα και την τιμητική ( ! ) ονομασία πανεπιστημιακών μονάδων με τα ονόματα των πλουσίων δήθεν ευεργετών τους..!

Πετώντας για άλλη μία φορά στα σκουπίδια ακόμα και το προεκλογικό του πρόγραμμα, βάσει του οποίου εκλέχτηκε το 2009 απο τους πολίτες, το ΠΑΣΟΚ -αφού πουθενά στο 4ο κεφαλαιο για την παιδεία δεν αναφέρεται πχ η πρόθεσή του για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου-ακύρωσε και εξευτέλισε την ίδια την πολιτική του ύπαρξη, θυσιάζοντάς την, στο βωμό των σκοπιμοτήτων διαχείρησης της κατάρρευσης.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με συνεπίκουρους τους γνωστούς στυλοβάτες του συστήματος εξουσίας και την ουσιαστική και ένοχη ανοχή της αριστεράς, πέταξαν χθές ξεδιάντροπα το γάντι στον λαό ,βάζοντας τη χώρα μέσα στον βαρύ πολιτικό χειμώνα μιάς απροκάλυπτης πλέον κοινοβουλευτικής δικτατορίας.

Η χθεσινή μέρα θα μείνει πράγματι στην ιστορία όπως ακούστηκε στη βουλή.

Το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα της συγκυβέρνησης αλλάζει δραματικά τα πολιτικά δεδομένα του τόπου.Μένει να αναδειχθεί η απάντηση των πολιτών.

Σχόλια