Το υβριδικό ποδήλατο στην Μεγαλόπολη!

O γύρος του κόσμου με υβριδικό ποδήλατο!

Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε το γύρω του κόσμου με …υβριδικό ποδήλατο; Ένα νεαρό ζευγάρι, ο άντρας από την Ισπανία και η γυναίκα από το Βιετνάμ, αποφάσισαν παρόλο που υπάρχει οικονομική κρίση να μην τα βάψουν μαύρα και να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι!
Αγοράζοντας ένα υβριδικό ποδήλατο. Σύμφωνα με τους ίδιους με την κίνηση αυτή θέλουν να πετύχουν την περιβαλλοντική αφύπνιση, αλλά και να κάνουν οικονομία!

Κινείται με τη βοήθεια μίας μηχανής, η οποία λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένα κοντρόλερ.
Ο Ισπανός με την Βιετναμέζα σύζυγό του, ήρθαν και στην χώρα μας και ενημέρωσαν τους Έλληνες για τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο ποδήλατο. Σήμερα βρίσκονται στην Μεγαλόπολη, σε κεντρική ψησταριά!



Σύφωνα με την Lexus, το φουτουριστικής σχεδίασης αυτό ποδήλατο ξεχωρίζει για την υιοθέτηση της σχεδιαστικής τεχνοτροπίας L-finesse και για τον ηλεκτρικό του κινητήρα, τον οποίο μάλιστα συνοδεύει ένα σύστημα μετάδοσης με 8 σχέσεις, αλλά και για το πανάλαφρο πλαίσιο του, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ένας ηλεκτροκινητήρας 240 W, σε συνδυασμό μια μπαταρία ιόντων λιθίου τάσης 25,9V, παρέχουν επιπλέον ώθηση στον εμπρός μάλιστα τροχό, με τον οδηγό να κινεί, μέσω των πεντάλ και ιμάντα, τον πίσω.

Σχόλια