Πορεία Αγανακτισμένων από την Τρίπολη στο Σύνταγμα


Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πορεία Αγανακτισμένων πολιτών από όλη την Πελοπόννησο, με ποδήλατα, μηχανές και αυτοκίνητα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη και προορισμό την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Όπως επισημαίνουν, η πορεία έχει στόχο να αναδείξει...

το ζήτημα του δικαιώματος της ελεύθερης διαμαρτυρίας των πολιτών με ειρηνικά μέσα και να εκφράσει τη λύπη, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, το διήμερο 28 κα 29 Ιουνίου. Το χρονοδιάγραμμα έχει υπολογιστεί με μέση ωριαία ταχύτητα τα 11,5 χλμ.

Η διαδρομή του Σαββάτου θα έχει αφετηρία την Τρίπολη, και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού οι Αγανακτισμένοι θα καταλήξουν στην Κόρινθο, με ενδιάμεσες στάσεις στους Μύλους, το Ναύπλιο, το Άργος και το Χιλιομόδι.

Η διαδρομή της Κυριακής θα έχει αφετηρία την Κόρινθο και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, με ενδιάμεσες στάσεις στους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέττα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα, και τελευταίο σταθμό τον Ασπρόπυργο.

Σχόλια