ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος παραβρέθηκε χτες στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΔΕΗ του λιγνιτικού πεδίου της Μεγαλόπολης και δήλωσε:

«Ο σημερινός αγώνας των εργαζομένων στα ορυχεία και τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής της Μεγαλόπολης είναι αγώνας για την προστασία της περιουσίας της χώρας από το ξεπούλημα που προχωράει η κυβέρνηση μαζί με τους νεοαποικιοκράτες της τρόικα.

Σήμερα η απεργία και ο αγώνας των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ έχει στόχο και σκοπό τη διασφάλιση των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας που αποτελούν μοχλό ανάπτυξης της χώρας και υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.




Δυστυχώς απ’ αυτό τον αγώνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου όχι μόνο απουσιάζει, αλλά είναι και αντίθετο, αφού ακολούθησε σύσσωμο σχεδόν τις νεοφιλελεύθερες δοξασίες του κ. Τατούλη.

Οι εργαζόμενοι του λιγνιτικού πεδίου της Μεγαλόπολης, αλλά και όλης της ΔΕΗ έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ γιατί είναι ένας αγώνας βαθιά πατριωτικός για τη διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού λαού απ’ το ξεπούλημα.

9/6/2011

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Σχόλια