ShopnSave.gr Όλα τα Supermarkets. Σύγκριση τιμών.

Ξεπεράσαμε τα εμπόδια, βγάλαμε στην αγορά τους κατασκόπους μας και αυτοί μας λένε πώς μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα αγοράζοντας από το πιο οικονομικό Supermarket!
Σίγουρα αγοράζετε φρούτα, καφέ, αρτοσκευάσματα, είδη καθαριότητας, τρόφιμα, ποτά, χαρτικά και τόσα είδη. Το ξέρατε όμως ότι μπορείτε να εξοικονομείτε καθημερινά μέχρι και πάνω από 50% κάνοντας τις αγορές σας από το καταλληλότερο Supermarket; Το ξέρατε ότι στο ίδιο ακριβώς είδος μπορεί να υπάρχει τεράστια απόκλιση τιμών από Supermarket σε Supermarket; Αν όχι, μπορείτε να το διαπιστώσετε μέσα από το shopnsave.gr
Στο shopnsave.gr μπορείτε να...

ψάξετε είτε με το είδος που σας ενδιαφέρει είτε με τον κατασκευαστή του με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις κατάλληλες κατηγορίες μέσω του αναλυτικού καταλόγου με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του.

Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται αυτόματα οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο Supermarket για να δείτε τις τιμές μόνο από αυτό το Supermarket καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς! Παράλληλα, τόσο στο πρωτοσέλιδό μας, όσο και στις εσωτερικές σελίδες κάποιας κατηγορίας, θα βλέπετε με μια ματιά σε ποιά προϊόντα εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη σελίδα "Οι καλύτερες προσφορές της αγοράς"

http://shopnsave.gr/fthna_proionta.php

όπου και εκεί βλέπετε σε καθημερινή βάση τις σημαντικότερες προσφορές της ημέρας που βρήκαμε για εσάς. Οι προσφορές αυτές ανακαλύπτονται από τους κατασκόπους μας χωρίς δελτία τύπου και διαφημιστικά φυλλάδια από τα Supermarkets. Έτσι ανακαλύπτετε το τι πραγματικά ισχύει και όχι το τι υποτίθεται ότι ισχύει...

Προσθέστε στο καλάθι το προϊόν που θέλετε και εκτυπώστε το ώστε να πάρετε μαζί σας τη λίστα αγορών για να τη χρησιμοποιήσετε στην επόμενη επίσκεψή σας σε κάποιο Supermarket.

Και όλα αυτά, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή!

Συνεχώς ενημερώνουμε τα είδη μας και τις τιμές τους. Όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκετε περισσότερες δυνατότητες στην ιστοσελίδα μας αλλά και περισσότερα είδη και κατηγορίες προϊόντων, αλλά και Supermarkets.


Από email

Σχόλια