ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΩΝΗ‏

Τρίπολη 3/10/2010

ΔΗΛΩΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, του οποίου ηγείται ο πρόεδρος των Ελλήνων νομαρχών στην ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος. Στη θέση μου, θα μπορούσαν να ήταν και πολλοί άλλοι, από τα άξια στελέχη που διαθέτει η παράταξή μας.

Η Αρκαδία και η Πελοπόννησος χρειάζονται ανθρώπους με πείρα και γνώση στην Αυτοδιοίκηση, με όραμα Προόδου, Ανάπτυξης και Δημιουργίας, που μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο Δημήτρης Δράκος και τα στελέχη του συνδυασμού μας.
.
Αγαπάμε τον τόπο μας, γι’ αυτό υπηρετούμε με συνέπεια, αρχές και αξίες την Αυτοδιοίκηση. Είμαστε κομμάτι του λαού και μαζί με αυτόν παλεύουμε για μια κοινωνία απελευθερωμένη από τα δεσμά της κακοδαιμονίας και της υπανάπτυξης.

Απευθύνομαι στους συμπατριώτες μου, σε όλους τους Αρκάδες.
Ο λαός μας ξέρει ποιοι είναι συνεπείς στα πιστεύω τους και ταγμένοι να υπηρετούν την Αρκαδική κοινωνία στο σύνολό της, και ποιοι αποζητούν ρόλους πολιτικής επιβίωσης μέσα από αταίριαστες διαδρομές.

Τώρα μπαίνουμε όλοι μαζί στον νέο αγώνα, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις. Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου. Σας καλώ να χτίσουμε την Δυνατή Αρκαδία, πρωτοπόρα στη Δυνατή Πελοπόννησο.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Σχόλια