Η Αθήνα στο στόχαστρο της διεθνούς Τρομοκρατίας!

Τα "καλόπαιδα" της Αλ Κάιντα ( δηλαδή οι υπάλληλοι της CIA) μας "έβαλαν στο μάτι"

Σε αυξημένη ετοιμότητα έχει θέσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών , το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εξαιτίας του φόβου ενός τρομοκρατικού χτυπήματος στην Αθήνα. Στο κτίριο της Κατεχάκη έχουν φτάσει μηνύματα ότι η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των χωρών που βρίσκονται στον κατάλογο παρακλαδιών της Αλ Κάιντα ως πιθανός στόχος τρομοκρατικής ενέργειας.
Οι Ελληνικές Αρχές φοβούνται ότι η πρόσφατη επίσκεψη του...



...πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπένζαμιν Νετανιάχου στη χώρα μας - η πρώτη ισραηλινού πρωθυπουργού - και η εκτενής δημοσιότητα που έτυχε το γεγονός από τα διεθνή ΜΜΕ, είχε σαν αποτέλεσμα να "τραβήξει τα βλέμματα" της διεθνούς τρομοκρατίας επάνω της. Παράλληλα , το γεγονός ότι η Αθήνα εμφανίσθηκε να δίνει "χείρα βοηθείας" στη δεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου , σε μια χρονική περίοδο που οι πάντες σχεδόν στην ευρύτερη περιοχή της έχουν γυρίσει την πλάτη, αλλά και το κλίμα που...
καλλιεργήθηκε για υποτιθέμενη παραχώρηση του εθνικού μας εναερίου χώρου σε ξένες δυνάμεις για να διευκολυνθεί ενδεχόμενο χτύπημα κατά του Ιράν, είχαν ως αποτέλεσμα οι ελληνικές υπηρεσίες να τεθούν σε "κόκκινο" συναγερμό για το φόβο πιθανόν αντιποίνων από μουσουλμανικές εξτρεμιστικές οργανώσεις.
Στη δημιουργία του συγκεκριμένου κλίματος έχει συμβάλει και η ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών από τις μουσουλμανικές χώρες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και αρκετά εξτρεμιστικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε ένα ενδεχόμενο χτύπημα κατά της χώρας μας.
Βεβαίως, σε όλα τα παραπάνω δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε και το ενδεχόμενο ενός προβοκατόρικου χτυπήματος αποσταθεροποίησης της χώρας σε μια χρονική περίοδο που τα γεγονότα δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια ανακατανομής ισχύος και ισορροπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου......
Το τελευταίο χρονικό διάστημα εξάλλου, σύμφωνα με τα λόγια στελέχους της ΕΛ.ΑΣ., η Αθήνα "έχει μετατραπεί σε ...Καζαμπλάνκα της εποχής του Μεσοπολέμου". Με το τρόπο αυτό, το συγκεκριμένο στέλεχος επιχείρησε να καταδείξει το ρόλο που παίζει η ελληνική πρωτεύουσα ως τόπος συγκέντρωσης μελών διαφόρων μυστικών υπηρεσιών. Πρόκειται για πράκτορες που συγκροτούν ένα σύστημα παρασκηνιακής και υπόγειας συνεννόησης μεταξύ κυβερνήσεων, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την έκβαση της αντιπαράθεσης και τον σχηματισμό των νέων γεωστρατηγικών ισορροπιών που χτίζονται στη περιοχή.


ΠΗΓΗ

Σχόλια