Κίνδυνος φυλάκισης του Λέτο !

Μέχρι και με πέντε χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο Σεμπάστιαν Λέτο αν τελικά κριθεί ένοχος για την υπόθεση του πλαστού διαβατηρίου που του έδινε την ιταλική υπηκοότητα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού όμως δεν είναι ο μόνος που…. Απειλείται με φυλάκιση κακώς και άλλοι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη όπως ο Πλασέντε της Μπορντό, ο Καρίζο της Σαραγόσα και ο Ζουάν της Εσπανιόλ διέθεταν πλαστό διαβατήριο ώστε να μην πιάνουν θέση ξένου στις ομάδες που αγωνίζονται.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα AND.es, Ομοσπονδιακός δικαστής στην Αργεντινή έχει ζητήσει να κοινοποιηθεί ψήφισμα για τους παίκτες, με το που επιστρέψουν στην πατρίδα τους να παρουσιαστούν στο δικαστήριο για να καταθέσουν για την συγκεκριμένη υπόθεση. Αν αποδειχθούν ένοχοι, οι ποινή που προβλέπεται είναι από 3 έως 5 χρόνια.

Πάντως κοινός παρανομαστής των παραπάνω περιπτώσεων είναι η ίδια μάνατζερ που διαθέτουν οι παίκτες. Η Μαρία Ελένα Ταντέλι φαίνεται να είναι αυτή που έχει… χτίσει όλη την ιστορία και στην Αργεντινή θέλουν να μάθουν αν ευθύνεται μόνο η ίδια για τα πλαστά διαβατήρια ή και οι ποδοσφαιριστές.

Σχόλια