Και το όνομα αυτού... Θέμος ( όπως έλεγε ένα πρωτοσέλιδο )

"Τον δημοσιογράφο Θέμο Αναστασιάδη φέρεται να κατονόμασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του...

πρωθυπουργού Γιάννης Ανδριανός ως κομιστή του επίμαχου dvd, σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης Ζαχόπουλου, που παραδόθηκε το πρωί στους διαδίκους, από τον ανακριτή. Πάντως ο κ. Ανδριανός αναφέρει ότι ο γνωστός εκδότης, του έδωσε το dvd και τον πληροφόρησε χωρίς να του πει από που το παρέλαβε, ενώ τον πληροφόρησε ότι μια συμβασιούχος περιφέρεται σε δημοσιογραφικά γραφεία ισχυριζόμενη ότι έχει στοιχεία εις βάρος του Ζαχόπουλου και dvd που αποδεικνύει τη προσωπική τους σχέση.

Ο κ. Ανδριανός είναι κατηγορηματικός ότι δεν ζητήθηκε αντάλλαγμα.

Τους ογκοδέστατους φακέλους παρέλαβαν εκ μέρους της προφυλακισμένης για την υπόθεση Εύης Τσέκου, ο συνήγορος της κ. Χρυσικόπουλος ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εκπροσώπησε την οικογένεια Ζαχόπουλου. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα προσωποποιηθούν οι ποινικές διώξεις για εκβίαση. Στο μεταξύ, την προστασία των προσωπικών του δεδομένων, της προσωπικότητάς του και την εφαρμογή των νόμων ζήτησε ο Θέμος Αναστασιάδης με αναφορά που απέστειλε στον Άρειο Πάγο. Η Δικαιοσύνη διενεργεί έρευνα σε βάθος με σκοπό να χυθεί άπλετο φως δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Επίσης, υπαινιγμούς σε βάρος του δικηγόρου εργατολόγου, Χρήστου Νικολουτσόπουλου, ότι ζήτησε χρήματα για λογαριασμό της 35χρονης άφησαν τα στελέχη του ΜΕΓΚΑ που κατέθεσαν, γνωστός εκδότης αλλά και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης ο οποίος μάλιστα μιλά για συγκεκριμένο ποσό που ζήτησε ο δικηγόρος.
Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η 35χρονη είχε και τρίτο κινητό για το οποίο έχει διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο κ. Κουκοδήμος αποδίδει σε παρεξήγηση όσα ειπώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο, όπως αναφέρει, είπε δυο καλές κουβέντες για τον φίλο του, Σπύρο Κλαδά. Επίσης δεν απέκλεισε να κρύβεται οικονομικός ή εκδοτικός σκοπός στην εμπλοκή του."

Σχόλια