Κήρυξαν έναν ιδιότυπο «πόλεμο» στην Ελλάδα μέσω των γερμανικών ΜΜΕ;

Ξεπέρασαν τα όρια. «Να πουλήσουμε την Ελλάδα στην Τουρκία» λένε για να γελάσουν!

Μετά από τα δημοσιεύματα που θέλουν «κατεστραμμένη» την Ακρόπολη και «σκάρτο» τον Αριστοτέλη, άλλη μία επίθεση εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, αυτή τη φορά τηλεοπτική, έγινε δια μέσου της γερμανικού κρατικού καναλιού ARD και της εκπομπής Harald Schmidt Show. Την ημέρα που ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού κ. Γερουλάνος παρίστατο στην έκθεση της Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland με θέμα το Βυζάντιο, το τηλεοπτικό κανάλι ARD παρουσίασε μία προσβλητικότατη, ξεδιάντροπη, απίστευτα ιταμή και απαράδεκτη «ψυχαγωγική» εκπομπή, ενάντια στην Ελλάδα, τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας. Μία εκπομπή που σπέρνει τη διχόνοια, γκρεμίζει την φιλοσοφία της ευρωπαϊκής οικογένειας, προσβάλει τον ελληνικό πολιτισμό και τους Έλληνες στο έπακρο όπως επίσης προσβάλει κατάφωρα και την πλειονότητα του γερμανικού πληθυσμού που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τα αρρωστημένα μυαλά που επινόησαν ότι πιο χυδαίο και επικίνδυνο νομίζοντας (;) ότι έτσι θα «προσφέρουν γέλιο».

Πρόκειται για την εκπομπή Harald Schmidt Show που παρουσιάζει ο Harald Schmidt στο ARD. Το περίττωμα του Harald Schmidt που παρουσίασε το ARD προκάλεσε θυμό, θλίψη, στεναχώρια και απογοήτευση στους Έλληνες που ζουν στη Γερμανία και θα προκαλέσει ανάλογα συναισθήματα και σε όλους εκείνους τους Έλληνες απανταχού της Γης που θα πληροφορηθούν το γεγονός.

Στο «Show» της 25ης Φεβρουαρίου η συνεργάτης του Harald Schmidt παρουσίασε το συγκεκριμένο, άκρως προσβλητικό, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, μέρος της εκπομπής, επικολλώντας κάθε φορά και μία διαφορετική φωτογραφία σε πίνακα που εικόνιζε την Ακρόπολη.
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε λέγοντας ότι οι Έλληνες ανακάλυψαν την παρά φύση ερωτική πράξη, παραλλήλισε το γνωστότερο κυνικό φιλόσοφο Διογένη που είχε ως μόνιμη κατοικία του ένα πιθάρι, με φιγούρα από κόμιξ που βρίσκεται μέσα σε σκουπιδοτενεκέ, διακωμωδησε διάφορες καταστάσεις και ανθρώπους και συνέχισε το τηλεοπτικό παραλήρημά της λέγοντας ότι «οι Έλληνες μπήκαν στο Ευρώ με απάτη κρυμμένοι σε τρωικό γουρούνι-κουμπαρά», με ξεκάθαρη πρόθεση παραλληλισμού με το Δούρειο Ίππο. Η τηλεπαρουσιάστρια, συνέχισε την κατάφωρη λεκτική περιττωματολογία της λέγoντας ότι η Αθήνα πρέπει να κάνει οικονομία και πρόσθεσε: «Αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε μία εποικοδομητική πρόταση για την EU είναι απλά να πουλήσουμε την Ελλάδα στην Τουρκία. Μετά όλοι θα χαίρονται και αργά ή γρήγορα θα υπάρχει μεγάλη αγάπη».

Έτσι ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική επίθεση στην Ελλάδα σκορπώντας το γέλιο (!) στους ελάχιστους θεατές - Ευρωπαίους συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο στούντιο!

Δείτε σε video το συγκεκριμένο κομμάτι της εκπομπής.
Στον ακόλουθο σύνδεσμο είναι όλη η εκπομπή. Περίπου στο 25 λεπτό είναι το επίμαχο σημείο της εκπομπής:
http://www.daserste.de/HaraldSchmidt/letztesendung.asp

ΠΗΓΗ

Σχόλια