31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996: ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Πέρασαν δεκατέσσερα χρόνια από την μεγαλύτερη ήττα του ελληνισμού μετά το 1974 και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Δεκατέσσερα χρόνια από τον εξευτελισμό του Ελληνισμού στα ΙΜΙΑ.
(27-1-96:Δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Χουριέτ» στη Σμύρνη μεταβαίνουν με ελικόπτερο στη Μεγάλη Ίμια. Υποστέλλουν την ελληνική σημαία και υψώνουν την τουρκική. Η όλη επιχείρηση βιντεοσκοπείται και προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι της «Χουριέτ»).


Στις 31 Ιανουαρίου του 1996, Τούρκοι κομάντος αποβιβάζονται σε ελληνικό έδαφος και το καταλαμβάνουν. Τρεις Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού – Χ.Καραθανάσης, Ε.Γιαλοψός, Π.Βλαχάκος- στέλνοντε σε υπηρεσία αναγνώρισης του εχθρού με το ελικόπτερό τους και σκοτόνοντε είτε από τους κομάντος είτε από μηχανική βλαβη. Ο Πάγκαλός τότε Υπουργός των Εξωτερικών, λέει στον αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων να οπισθοχωρήσει και να πει στον ελληνικό λαό ότι την μέχρι τότε τιμημένη Ελληνική σημαία ‘την πήρε ο αέρας’!!! Δύο μέρες μετά ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικανούς μέσα στη βουλή των Ελλήνων. Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ‘γκρίζες ζώνες’ στο Αιγαίο.
Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, από τότε που οι μικροί μας ηγέτες ψέλλιζαν δικαιολογίες στον παγωμένο ελληνικό λαό του τύπου: ‘τι να κάνουμε, να σκοτωθούμε για μια βραχονησίδα’;Δεκατρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν, από τότε που οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, άφησαν να πέσει στα χέρια του εχθρού ελληνικό έδαφος, χωρίς μάχη!!!
Την ώρα που ο Τουρκικός Ιμπεριαλισμός έκανε επίδειξη δύναμης στους μοιραίους και άβουλους Έλληνες ηγέτες, εκείνοι ως απάντηση, του γυρνούσαν τα γερασμένα τους γυμνά οπίσθια, τα παραγεμισμένα με πλούσιο ραγιαδισμό και δειλία!
Με την βοήθεια των ΜΜΕ, ο ελληνικός λαός αποκοιμήθηκε όλα αυτά χρόνια και θεωρεί πλέον την υποστολή της ελληνικής σημαίας και την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων …αυτονόητη, ως αντάλλαγμα λίγων μηνών ειρήνης και ηρεμίας!!! Εδώ φτάσαμε!

Στον πάτο του βαρελιού της εθνικής μας ξεφτίλας: Να θεωρούμε την αξία της ειρήνης, ως μεγαλύτερη από την αξία της υπεράσπισης της πατρίδας!!!
Να επιδοκιμάζουμε την ειρήνη και όχι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Φτάνει πια!Όχι άλλα ΙΜΙΑ!

Σχόλια