Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δεν μας άρεσε καθόλου η σχεδόν πανομοιότυπη απάντηση που έδωσαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς στην ερώτηση του Βήματος για το θέμα της παροχής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ ουσιαστικά τοποθετήθηκαν υπέρ της παροχής της ιθαγένειας. Τα λόγια με τα οποία διάνθισαν την απάντησή τους δεν αναιρούν τον πυρήνα.

Και εξηγούμαστε: το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι πολύ σύντομα, με την πολιτική που θα εφαρμόσει στα εθνικά και τα οικονομικά θέματα, θα έχει απέναντί του τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και για το λόγο αυτό αλλά και για να ικανοποιήσει τους ξένους πάτρωνές του που θέλουν τον αφελληνισμό της Ελλάδας, θα θελήσει να νομιμοποιήσει μαζικά και να χορηγήσει ιθαγένεια και ψήφο σε εκατομμύρια μεταναστών. Αφενός για να αντισταθμίσει τη φθορά που θα έχει στον ελληνικό λαό, αφετέρου για να αλλοιώσει για πάντα τη σύνθεση του πληθυσμού.
Το επιχείρημα – προϋπόθεση τού να είναι οι γονείς των παιδιών νόμιμοι ή το να πηγαίνουν τα παιδιά σε ελληνικό σχολείο, δεν λέει τίποτα. Αφενός, όλα τα παιδιά αυτά πάνε στο σχολείο, και αυτών που παραμένουν λαθρομετανάστες αλλά και αυτών που εκ των υστέρων «νομιμοποιήθηκαν». Αφετέρου, το γεγονός της «νομιμότητας» δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί ο σκοπός των κυβερνώντων είναι να νομιμοποιήσουν πρώτα όλο τον κόσμο και μετά να ασκήσουν όλα τα παιδιά το δικαίωμα λήψης της ιθαγένειας.
Αν αυτά συμβούν, τότε σε κάποια χρόνια θα είναι περισσότεροι οι ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες παρά εμείς οι Έλληνες. Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίζει όλες τις αναμετρήσεις, αφού οι νέοι αυτοί πολίτες θα το ευγνωμονούν. Το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει πάντα, όσο κι αν θα καταπιέζει τους Έλληνες και θα χαϊδεύει τους αλλοδαπούς. Θα έχει έρθει το τέλος της πατρίδας μας.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η τοποθέτηση αυτή των δύο υποψηφίων οφείλεται στο φόβο τους να μην χαρακτηριστούν από το θολοκουλτουριάρικο Βήμα ως δήθεν ρατσιστές, ξενόφοβοι και εθνικιστές, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη μάχη. Ότι θέλησαν να είναι «politically correct» για τα ησυχότερα… Ή ότι έστω έπεσαν στην παγίδα της εσφαλμένης εκτίμησης ότι με το να συναινέσει η ΝΔ στην παροχή της ιθαγένειας, θα έχει ελπίδες στο μέλλον να πάρει μερικές από τις ψήφους τους.

http://patriotikoslogos.blogspot.com/

Σχόλια