Σχετικά με τις 2 κοπέλες στο Ιράν που θα θανατωθούν γιατι έγιναν Χριστιανές


Ολες οι θρησκειες τρομοκρατουν, αλλες περισσοτερο και αμεσοτερα, αλλες λιγοτερο και πιο εμμεσα. Το θεμα ειναι οτι υποτιθεται οτι εξελιχθηκε καπως ο ανθρωπος και τουλαχιστον βασανιστηρια και δολοφονιες εν ονοματι του Θεου (του καθε Θεου) θα επρεπε να εχουν εκλειψει απο παντου.
Στην ουσία αυτό που άλλαξε και διαμόρφωσε τις θρησκείες ήταν και είναι ο πολιτισμός, η κοινωνία και η κουλτούρα του κάθε λαού. Οι βασικές ιδέες της εκάστοτε θρησκείας παραμένουν ίδιες. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται μόρφωση αλλαγή κουλτούρας, πολιτισμού, και όχι θρησκείας.
Η βλακεία που τους δέρνει αυτούς τους...
ισλαμιστές στον τρόπο εφαρμογής του Ισλαμικού Νόμου δεν έχει όρια. Αυτος ο φανατισμός τους είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ για τους ανθρώπους που την ασπάζονται, πόσο μάλλον για αυτούς στους οποίους προσπαθεί να επιβληθεί με το ζόρι...!

Αντιδημοκρατική θρησκεία, αλλά σε εκείνες τις περιοχές οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές μας απλά δεν είμαστε τόσο πίσω, δε λιθοβολούμε , ούτε σκοτώνουμε όποιον αλλαξοπιστήσει. Εχουμε "άλλη πίεση" εμείς
Αλλωστε άμα αλλάξει πίστη ο χριστιανός...δεν πάει στο διάβολο ;

Τις 2 κοπέλες τόσο καιρό τις πότιζαν τα του Κορανιού περι κατωτερότητας της γυναίκας και γενικά της θέσης της στην κοινωνία και την οικογένεια, "ζουν" υπό απίστευτη φαλλοκρατική καταπίεση και αξιοπρέπεια δεν έχουν, επειδή έτσι τις έχουν μάθει ότι "ο άντρας κάνει ό,τι θέλει σε σένα και εσύ μούγκα στη στρούγκα", μόνο , όταν αλλαξοπίστησαν κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι η ζωή που τις επιβάλλουν οι ομόθρησκοί τους να ακολουθήσουν.
Χίλιες φορές καλύτερα, που έμαθαν ότι μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω στη ζωή τους από το να ασπάζονται ό,τι μπαρούφα επιβάλλει το "ιερό βιβλίο" τους.


Δεν κατηγορω τοσο τη θρησκεια τους γιατι και η δικια μου τα ιδια εκανε παλιοτερα.
Κατηγορω τους κυβερνητες ολου του "ανεπτυγμενου" κοσμου που επιτρεπουν να γινονται αυτα τα πραγματα σημερα,οπως και ολους εμας που δεν τους επιβαλλουμε να απαγορεψουν καθε τετοια πραξη.
Πραγματικα ο ανθρωπος ειναι το πιο αχρηστο και βλαβερο ζωο του πλανητη.

Ετσι λοιπόν παραμένουν ακόμα στο ίδιο καθεστώς, πιεσης μήπως και αρνηθούν το Χριστιανισμό! Για τους ισλαμιστές δεν είναι αυτοσκοπός να τις θανατώσουν το οποίο αλλωστε μπορουν να το κάνουν ευκολα αλλά να ασπαστούν εκ νεου τον Ισλαμισμό!
Αυτή θα είναι η νίκη τους


Υπογραψτε εδω για τις 2 κοπελες: http://www.petitiononline.com/700/petition.html

Από http://news24gr.blogspot.com

Σχόλια