Καταδίωξε ληστή με το ελικόπτερο του


Κινηματογραφική καταδίωξη εξελίχθηκε στο Νόρφοκ της Μεγάλης Βρετανίας με πρωταγωνιστή τον 38χρονο εκατομμυριούχο Jeremy Taylor και έναν απρόσεκτο ληστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν κ. Τaylor, απογειώθηκε με το ελικόπτερό του από το ελικοδρόμιο του σπιτιού του για επαγγελματικό ταξίδι, και ενώ βρισκόταν στον αέρα διαπίστωσε την ύποπτη εμφάνιση ενός λευκού βαν έξω από την οικία του.

Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για ληστή και άμεσα επιχείρησε να τον προσεγγίσει με το ελικόπτερο του εκφοβίζοντάς τον.

Ο επίδοξος ληστής τράπηκε σε φυγή, αλλά ο 38χρονος θέλησε να πάρει το νόμο στα χέρια του και έτσι τον καταδίωξε για πολλή ώρα με το ελικόπτερο επιστρατεύοντας ακόμη και την οικογένειά του, δίνοντας τους τις απαραίτητες πληροφορίες από αέρος.

Μετά από πολύωρη καταδίωξη, ο ληστής, δίχως άλλη επιλογή, εγκατέλειψε το βαν στο οποίο επέβαινε, αλλά για κακή του τύχη εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Μπρίστον αφού η αστυνομία είχε στη διάθεση της τον αριθμό των πινακίδων.

Η δικαίωση όμως για τον κ. Τaylor δεν ήρθε αφού πέραν της ζημιάς, ύψους 2.500 λιρών λόγω της πολύωρης πτήσης του, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

zougla.gr

Σχόλια