Παραιτήσεις υπηρεσιακών παραγόντων ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης


Τις παραιτήσεις τριών υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης που προαναγγέλλει και διώξεις κατά παντός υπευθύνου. Παραίτηση της κυβέρνησης ζητά το ΠΑΣΟΚ.
Ο υπουργός μετά τη μετάβασή του στις φυλακές του Κορυδαλλού σε δηλώσεις του είπε ότι έλαβε τις παραιτήσεις του κ. Φ.Βλάχου, ειδικού γραμματέα ασφαλείας του σωφρονιστικού συστήματος του υπουργείου Δικαιοσύνης, του κ. Απ.Οικονόμου, προϊσταμένου του Σώματος Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης και του κ.Καραμπέκιου, γενικού διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού.
Η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί την παρούσα κατάσταση, πρόσθεσε ο κ.Δένδιας και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο εισαγγελέας θα ασκήσει δίωξη κατά παντός υπευθύνου για την απόδραση, κατέληξε ο κ.Δένδιας.
Νωρίτερα, από την Κέρκυρα ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να ανεχθώ αυτή την προσβολή. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όσο σκληρά και αν είναι».

Σχόλια