Νέα κινηματογραφική απόδραση


Στις τρεις και μισή μετά το μεσημέρι ένα ελικόπτερο προσέγγισε το προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Το ελικόπτερο παρέμεινε αιωρούμενο σε μικρό ύψος και από μία ανεμόσκαλα επιβιβάστηκαν σε αυτό ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριτζάι. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεσμοφύλακες προσπάθησαν να εμποδίσουν τους δύο άνδρες με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων, ακούστηκαν δέκα περίπου πυροβολισμοί ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.
Πρόκειται για τη δεύτερη θεαματική απόδραση που επιχειρούν και επιτυγχάνουν οι δύο κατάδικοι. Προκαλεί δε εντύπωση πώς και τη δεύτερη φορά υλοποιήθηκε το ίδιο ακριβώς σενάριο. Πριν από τρία χρόνια στις 4 Ιουνίου είχαν αποδράσει χρησιμοποιώντας ελικόπτερο.
Η διοίκηση των φυλακών και κατά συνέπεια το υπουργείο Δικαιοσύνης αιφνιδιάστηκε για άλλη μία φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις ασφαλείας ακολούθησαν την πορεία του ελικοπτέρου και τελικά το εντόπισαν στην περιοχή του Καπανδριτίου.
Στο σημείο βρέθηκε και ο πιλότος, ο οποίος φορούσε κουκούλα και δήλωσε ότι έπεσε θύμα απαγωγής. Οι κακοποιοί για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν δύο τζιπ.

Σχόλια