ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Η Ποινικοποίηση των αγώνων δε θα περάσει


Η Κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί με αυταρχισμό, βία και δικαστικές παρεμβάσεις να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο κύμα αντίδρασης στην νεοφιλελεύθερη αντεργατικής της πολιτική. Η κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ που γίνεται για την υγειονομική περίθαλψη των Δημοσίων Υπαλλήλων, την διάλυση του ταμείου πρόνοιας και τις μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των συντάξεων, οδηγείται στα δικαστήρια, με στόχο να βγει παράνομη και καταχρηστική.
Αντί η Κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα χρόνια προβλήματα επιχειρεί με δικαστικές παρεμβάσεις να αναστείλει του αγώνες.
Η προσπάθειες της Κυβέρνησης να χτυπήσει το δικαίωμα της απεργίας θα πέσουν στο κενό.
Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους θα δώσουν αποστομωτική απάντηση σε αυτές τις μεθοδεύσεις, θα εντείνουν την πάλη τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους με την μαζική συμμετοχή στην Στάση Εργασίας της Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και τις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, στην Αθήνα στην πλατεία Κλαύθμωνος στις 1 το μεσημέρι.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους αύριο Τρίτη 27 Ιανουαρίου στα Δικαστήρια των Ευελπίδων στις 2 το μεσημέρι όταν θα συζητείται η δικαστική προσφυγή κατά της Απεργίας, να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους και να απαιτήσουν να σταματήσει ο αυταρχισμό, το χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και του δικαιώματος της Απεργίας.

26 Ιανουαρίου 2009

Από email

Σχόλια