Πάλι αναβολή του ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών;

Τη μια είναι οι μαθητικές καταλήψεις, την άλλη οι αγροτικές κινητοποιήσεις...
Πληροφορίες που μας είχαν έρθει εδώ και δύο μέρες ανέφεραν ότι ίσως ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ να αναβληθεί για ακόμη μία φορά. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, αλλά φαίνεται ότι πράγματι ο ΑΣΕΠ το σκέφτεται σοβαρά. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν εκπρόσωποι του ΑΣΕΠ στην εκπομπή της κας Τσαπανίδου στη ΝΕΤ. Αυτή τη φορά αφορμή αποτελούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις που εμποδίζουν πολλούς υποψηφίους να φτάσουν στα εξεταστικά κέντρα. Μάλιστα ο ΑΣΕΠ δήλωσε ότι θα αποφασίσει την Παρασκευή (να θυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός είναι το Σάββατο)...
Στην Ελλάδα έχουμε μάθει όλες οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις να στρέφονται εναντίον των συνανθρώπων μας. Δε μας νοιάζει τίποτε άλλο από το δικό μας σινάφι. Οι άλλοι να πάνε να πνιγούν. Κατανοούμε τους αγρότες και είμαστε μαζί τους (άλλωστε πολλοί από μας στο paideia-gr καταγόμαστε από αγροτικές οικογένειες), αλλά αν τα έχουν με την κυβέρνηση και τους πολιτικούς ας κατέβουν να τους κλείσουν μέσα στα σπίτια τους, ή μέσα στη Βουλή. Τι φταίνε όλοι οι άλλοι πολίτες να πληρώνουν την ανικανότητα και τα πολιτικά παιχνίδια κάποιων πολιτικών; Τι φταίνε 70000 άνθρωποι που παλεύουν για δουλεία με αξιοπρεπείς συνθήκες να εμπαίζονται έτσι κοντά 2 μήνες τώρα; (Ο γραφών δεν έχει άμεσο συμφέρον μιας και έχει ήδη δουλειά μόνιμη, δε ξεχνάει όπως την αγωνία των συναδέλφων του)
Σημειώνουμε ότι τα γνωστά λαμόγια της ΟΛΜΕ επωφελούνται από αυτή την κατάσταση και έχει ήδη αρχίσει να δρομολογείται (σε συνεργασία με κύκλους του υπουργείου) η κατάργηση του ΑΣΕΠ. Να ξέρουν ότι αυτό δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι... Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό γιατί είναι μείζονος σημασίας!

ΑΠΟ:http://paideia-gr.blogspot.com

Σχόλια