ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2012 ΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ


Λόγο περί δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία της Κρήτης έκανε ο ΨΕΥΤΟΚΡΗΤΙΚΟΣ Νίκος Κακαουνάκης, στην πρωϊνή ζώνη του «MEGA” σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008. Ο Κακαουνάκης –που τον ανακάλυψε ο Λαμπράκης στο φαράγγι της Σαμαριάς να κουβαλάει τουρίστες με το γαιδουράκι του, τον λιγουρεύτηκε και τον έφερε στην Αθήνα να τον κάνει δημοσιογράφο αγνωστο με τι ανταλλάγματα,- ήταν ιδιαίτερα προκλητικός λέγοντας πως ψάχνει να βρεί τον όρο με τον οποίο τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για αυτονομία της Κρήτης το 2012. (Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει). Πρόσθεσε μάλιστα επαυξάνοντας τα λεγόμενα του πως η Κρήτη είναι παραμελημένη και πως πολλά μπορούν να συμβούν, ενώ καθ’όλη την διάρκεια των λεγομένων του γελούσε μέχρι και ο φερετζές της μάπας του, που οι άντρες στην Κρήτη λένε μουστάκι.... Την Τεταρτη 18 Απριλίου 2007 σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο αναρτήθηκε η σημαία της Κρητικής Πολιτείας (σύμβολο της τουρκικής συγκυριαρχίας την Κρήτη που επιβλήθηκε από τις ξένες δυνάμεις) και η οποία στομέσο της έφερε το υποτιθέμενο έτος «δημοψηφίσματος» περί αυτονομίας. Τότε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών -ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ- εντόπισε και ανέκρινε τους νεαρούς που είχαν προβεί στην προκλητική για την Εθνική μας κυριαρχία ενέργεια. Στο θέμα τότε είχε δώσει τις πρέπουσες διαστάσεις με πρωτοσέλιδο και ο "ΣΤΟΧΟΣ" και ο τοπικός τύπος της Μεγαλονήσου μας....ΘΑ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;... Ο Κακαουνάκης -που έχει εξελιχθεί σε μεγαλύτερη ντροπή της Κρήτης ακόμη και από τον Μητσοτάκη- θα κληθεί και θα ανακριθεί από την ΕΥΠ, ή μήπως δεν είναι σοβαρότερη πράξη η ανακίνηση ανύπαρκτου ζητήματος ΑΠΕΙΛΗΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ σε ζωντανή πανελλήνια μετάδοση μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού από δημοσιογράφο, από την ανάρτηση πανιού σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος;;; Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Υπηρεσίες μας ΠΟΙΟΥΣ και για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ εξυπηρέτησε ο Κακαουνάκης με την πρωϊνή παρέμβαση του, από πού δέχεται εντολές και τι είδους συμφέροντα ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε πανελλήνια εμβέλεια;


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ 2012 ΛΗΓΕΙ Η Συνθήκη της Λωζάνης, μια συνθήκη ειρήνης που έθεσε τα όρια της σύγχρονης Τουρκίας. Υπογράφηκε στη Λωζάνη της Ελβετίας στις 24 Ιουλίου 1923 από την Ελλάδα, την Τουρκία και τις άλλες χώρες που πολέμησαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την Μικρασιατική εκστρατεία (1919-1922) συν την ΕΣΣΔ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι εντυπωσιακό το πόσες ανοησίες, όπως τις παραπάνω, διαβάζει και ακούει κανείς καθημερινά, από ειδήμονος «κρητολόγους» και εσχάτως «ζωνιανολόγους»!! Ποιος θα θέλει να κάνει ανεξάρτητο κράτος στην Κρήτη; Μία δράκα ανεγκεφάλων μαυροπουκαμισάδων τεμπέληδων, οι οποίοι παριστάνουν τους καπεταναίους, ζουν από επιδοτήσεις και η μόνη τους μαγκιά είναι ότι έχουν ένα πιστόλι μαζί τους; Ή μήπως από διάφορους χασισοκαλιεργητές, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών και όπλων, οι οποίοι ανδρώθηκαν με τις πλάτες των πολιτικών; Διότι αυτοί είναι που λένε τέτοιες παρλαπίπες, αλλά αυτοί είναι μία θλιβερή μειονότητα αποβρασμάτων του νησιού, το οποίο έχει κοντά πια 700.000 κατοίκους.
Το μόνο που πρέπει να προσέξει το αθηνοκεντρικό κράτος μα ε είναι να μην παραμελεί την περιφέρεια, όταν μάλιστα εισπράττει πολλούς φόρους απ’ αυτήν, τους οποίους στην συνέχεια χρησιμοποεί για να τρέφει την υδροκέφαλη Αθήνα.