Η κυνική ομολογία των πράξεων

ΑΠΟ EMAIL

 Δελτίο Τύπου 
Η κυνική ομολογία των πράξεων 

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι όλοι μονομιάς θα καταλάβουν τι σημαίνει Φασισμός και Ναζισμός, αλλά όσο και να προσπαθούν αυτοί που αυτοπροβάλλονται σαν Έλληνες Εθνικιστές, να τον κρύψουν, αυτός ξεπετάγεται από μέσα τους και τους προδίδει. Μετά από όσα έχουν γίνει (δολοφονίες ξυλοδαρμοί μαχαιρώματα …) επέλεξαν τη μέθοδο της παραλλαγής, για να ζητήσουν μάλιστα και την ψήφο του Καλαματιανού λαού στις δημοτικές εκλογές. Το θράσος τους όμως και η ιδεολογία τους, τους πρόδωσαν και πάλι. Εκτός από τον ξυλοδαρμό το απόγευμα της Παρασκευής 4 Απριλίου σε ζευγάρι που περνούσε κάτω από τα γραφεία τους στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, την επομένη κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τον εν λόγω ξυλοδαρμό,

  επέλεξαν να ξεδιπλώσουν προκλητικά τα κατεβασμένα πανώ της Αντιφασιστικής κίνησης. Δεν τους έφτασε αυτό αλλά χαιρετούσαν Ναζιστικά κιόλας, για να προκαλέσουν τους διαμαρτυρόμενους αντιφασίστες. Στην ουσία με τις πράξεις τους αυτές αλλά και με τους αγκυλωτούς σταυρούς σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας (Αριστομένους) παραδέχθηκαν το αυτονόητο για μας, αλλά θολό ακόμη για μικρό ευτυχώς μέρος της Ελληνικής κοινωνίας, ότι είναι φασίστες νοσταλγοί των Ναζί. Μετά την κυνική αυτή ομολογία των πράξεων, «είμαστε φασίστες γιατί όποιος διαφωνεί μαζί μας τον δέρνουμε», «είμαστε φασίστες γιατί σας κατεβάσαμε τα πανώ της αντιφασιστικής και σας προκαλούμε επιδεικνύοντάς τα κιόλας», «είμαστε Ναζί γιατί χαιρετάμε ναζιστικά», «είμαστε νοσταλγοί των Ναζί γιατί ζωγραφίζουμε τα ναζιστικά σύμβολά στους τοίχους της πόλης», κανείς δεν μπορεί να πει δεν τους γνώριζα και τους ψήφισα. 

Η Καλαματιανή κοινωνία αλλά και ολόκληρη η Πελοπόννησος θα πρέπει να απομονώσει τους φασίστες και να τους αντιμετωπίσει όπως τους χρειάζεται, με ένα μαζικό λαϊκό κίνημα, που θα τσακίζει εν τη γενέση τους, τέτοιες Φασιστικές – Ναζιστικές προκλήσεις και πρακτικές. 

Ανταρσία στο Μωριά - Συμπόρευση για την Ανατροπή 

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ 
Συμπόρευση για την Ανατροπή
 http://antarsiastomoria.wordpress.com/

Σχόλια