Από email: Aρχαιοελληνική περιοχή...


Φαντασθείτε μια περιοχή που θα κατοικείται μόνο απο αρχαιοελληνιστές .
Μια περιοχή όπου θα ομιλείται η Αρχαία Ελληνική και θα φοριέται η Αρχαία Ελληνική Ενδυμασία .

Μια περιοχή όπου η γή θα καλλιεργείται μόνο με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους .
Όπου θα υπάρχει το πρώτο Πανεπιστήμιο Εναλλακτικής Ιατρικής .
Όπου θα υπάρχουν θεραπευτήρια Εναλλακτικής Ιατρικής και θα έρχονται ασθενείς που απέτυχε η συμβατική Ιατρική να τους ανακουφίσει .

Όπου θα συρρέουν απο όλο τον κόσμο θαυμαστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και φοιτητές που σπουδάζουν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία .

Όπου θα υπάρχει συνεδριακό κέντρο .

Αυτή η περιοχή θα είναι για τους αρχαιοελληνιστές ό,τι είναι η Μέκκα για τους μουσουλμάνους , το Αγιο Όρος για τους ορθόδοξους και το Βατικανό για τους καθολικούς ...


Στην περιοχή αυτή θα μπορούσαν ( σε πρώτη φάση ) να εγκατασταθούν όσοι απο εμάς είναι άνεργοι . Θα είχαν εισοδήματα απο τον πολιτιστικό , ιατρικό και συνεδριακό τουρισμό .
Επιπλέον εισοδήματα απο βιοκαλλιέργειες και πώληση αλατιού ( μιλάμε για παραθαλάσσια περιοχή ) .
Άλλα εισοδήματα απο ανακύκλωση υλικών .
Θα μπορούσαν να εγκατασταθούν καλλιτέχνες και ειδικοί τεχνίτες ( πχ δεν υπάρχει κανείς τεχνίτης ακόμη που να κατασκευάζει και να πουλά καλής ποιότητας αρχαίες ελληνικές πανοπλίες ) .
Μετά τους ανέργους θα ακολουθούσαν και όσοι απο εμάς έχουμε ( προς το παρόν ! ) εργασία αλλά έχουμε αγανακτήσει απο την ζωή στην πόλη .

Θα θέλατε μια τέτοια περιοχή ;

Η ιδέα για ένα τέτοιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ έχει ήδη κατατεθεί απο το 2004 στην http://laloslal.t35.com/biocall.html .

Έχουν εντοπισθεί οι κατάλληλες περιοχές και έχουν σταλεί ενημερωτικά τευχίδια στους Δήμους που διαθέτουν αυτές τις περιοχές .

Το καλοκαίρι του 2011 είναι μια καλή εποχή για να επισκεφθούμε τους δημάρχους ( όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα ) και να συζητήσουμε το θέμα της παραχώρησης γής .

Όσοι απο εσάς ενδιαφέρονται να είναι μέσα στην αντιπροσωπεία , επικοινωνείστε μαζί μου .

Σχόλια