Διαφήμιση από email

Κυρίεs και Κύριοι,


Τα elaionas-studios που βρίσκονται στο Γύθειο Λακωνίαs, έχουν να κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση προσφορά προs τα μέλη του συλλόγου σαs που σκοπεύουν να κάνουν τιs διακοπέs τουs στην Ελλάδα για φέτοs.Για το μήνα Μάϊο,Ιούνιο και Σεπτέμβριο,Οκτώβριο, διαμονή 7 διανυκτερεύσειs μόνο 125 ευρώ το άτομο σε δίκλινο studio.Σημειωτέον ότι για την αναφερόμενη περίοδο η τιμή του μονόχωρου studio είναι 60 ευρώ τη βραδιά.Για τουs μήνεs Ιούλιο και Αύγουστο μπορούμε να κάνουμε έκπωση 30% στην επίσημη τιμή που είναι 80 ευρώ το δικλινο studio.
Τα elaionas-studios απέχουν από το Γύθειο 2,5χλμ. και προσφέρονται για να κάνετε τις εξορμήσειs σαs σε όλη τη Μάνη,το Μυστρά,σπήλαια Δυρού,Αερόπολη, Οίτυλο,Λιμένη,Μονεμβάσια, Νεάπολη,Γερολιμένα, Ταϋγετο, Πάρνωνα,κλπ.

Επίσηs για την ίδια περίοδο υπάρχει ειδική προσφορά για σαββατοκύριακα, μπορείτε να την δείτε από το site μαs (www.elaionas-studios.gr ) .

Κάθε studio διαθέτει πλήρη εξοπλισμένη κουζίνα ,μεγάλο ψυγείο, a/c, tv, μπαλκόνι.Το κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο των studios είναι το ήσυχο περιβάλλον.

Είμαστε μια μικρή καινούργια οικογενειακή επιχείρηση και κύριο μέλημα μαs είναι να προσφέρουμε φιλοξενία και άνετη διαμονή στούs πελάτεs μαs.

O Bαγγέληs και η Αλέκα που διαχειρίζονται τα studios και είναι και ιδιόκτητεs, είναι άνθρωποι του τουρισμού που ασχολούνται με το αντικείμενο πάνω από 30 χρόνια.

Εάν βρίσκεται ενδιαφέρουσα τη προσφορά μαs μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μαs (τηλ.2733021512,6973788697 ) για περισσότερεs πληροφορίεs.

Σχόλια