Αντί να τους ξεφτιλίσουν τους έκαναν πρότυπα και ήρωες!


Η Γκερέκου δεν ήτανε ποτέ υφυπουργός, ούτε βουλευτής είναι, θέλουν να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στην πραγματική της ιδιότητα ως "sex symbol της δεκαετίας του '90", αφού αυτό συμφέρει τη δεδομένη στιγμή! Μέχρι και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα θα έχει την Κυριακή το dvd με την ταινία της "Το κορίτσι της Μάνης", διαφημίζοντας το μάλιστα στην τηλεόραση με το εξής γαργαλιστικό σλόγκαν: "Η ταινία που την καθιέρωσε ως sex symbol"...

Ταυτόχρονα όλα τα μεσημεριανάδικα- οι "επιμορφωτικές" εκπομπές που παρακολουθεί με πάθος ο νεοέλληνας- παρουσιάζουν το Βοσκόπουλο σαν ήρωα, σαν έναν σπουδαίο ερωτικό τραγουδιστή και επικεντρώνονται στη ζωή και το έργο του, λες και είναι τόσο σπουδαίος όσο ο Ludwig van Beethoven! Το μήνυμα είναι ένα και ξεκάθαρο: "Συμπονέστε τον! Δεν πειράζει που είναι φοροφυγάς! Είναι σπουδαίος! Μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό πολιτισμό! Για να φανταστείτε έχει τραγουδήσει μέχρι και... Φοίβο!"

Και μην τολμήσει κανείς από εσάς να φοροδιαφύγει! Ειδικά οι πιο άσημοι από εσάς... Πως τολμάτε; Μα ποιοι νομίζετε πως είστε για να έχετε τέτοια δικαιώματα; Μόνο ημίθεοι σαν το Βοσκόπουλο μπορούν! Ακούς εσύ φοροφυγά; Στο πυρ στο εξώτερο!

ΠΗΓΗ

Σχόλια