Δελτίο Τύπου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαϊκός Σύνδεσμός ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Δελτίο Τύπου



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κινήματός μας καθώς και τον λαό της Αρκαδίας πως στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει αυτόνομα. Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια μας και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς, που τόσα χρόνια παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού Λαού.



Ενάντια στη Ν.Δ: Στις υποκλοπές στα σκάνδαλα και στα καμένα δάση.



Ενάντια στο ΠΑ.ΣΟ.Κ: Στις μίζες, στα χρηματιστήρια και στους ελληνοποιημένους μουσουλμάνους.



Ενάντια στο Κ.Κ.Ε: Στην 5η ολομέλεια του είχε υπογράψει για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, πλέον έχει αφήσει τον Έλληνα Εργάτη στην τύχη του και λειτουργώντας ψηφοθηρικά ασχολείται με τους ξένους εργάτες αδιαφορώντας για τον Έλληνα εργαζόμενο.



Ενάντια στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α : Που προστατεύει αυτούς που σου σπάνε το μαγαζί σου και το αυτοκίνητό σου, που μιλάει για Μακεδονική μειονότητα και που ζητάει ακόμα περισσότερους μετανάστες να έρθουν στη χώρα μας.



Ενάντια στο ΛΑ.Ο.Σ: Επειδή συστηματικά λέει ψέματα στα πάντα. Από τους υποψηφίους του ως τα Εθνικά και Κοινωνικά θέματα. Γιατί αποτελεί τον υποτακτικό της Νέας Δημοκρατίας.



Ενάντια στη Δημοκρατική Αναγέννηση: Γιατί πολύ απλά ο πρόεδρός της έχει παρελάσει σχεδόν απ όλα τα κόμματα.





Ξέφυγε απ τη μιζέρια τους και ψήφισε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε αυτόν τον τόπο από την κατρακύλα. Επειδή δεν σου λέμε ψέματα. Επειδή έχουμε ξεκάθαρες θέσεις στα Εθνικά και Κοινωνικά ζητήματα.



Κάθε ψήφος στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα δυνατό χτύπημα στο πολιτικό κατεστημένο.



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Περιφερειακή οργάνωση Πελ/νήσου



www.xamwrias.blogspot.com

Από email

Σχόλια